Seat Arona

Årgang 2017 og frem

Seat’s mindste SUV

Er der plads til barnevogn i Seat Arona?

Kan der være barnevogn i en lille SUV?

Spørgsmålene er mange, hvis du overvejer en SVU frem for en traditionel stationcar. Jeg synes personligt at en SUV er et rigtig godt alternativ, som har nogle få ulemper med bestemt også en helt del fordele.

Det er rart at sidde højt og det giver følelsen af et bedre overblik. Dine børn vil også elske at kunne se lidt mere af den verden som flyver forbi uden for vinduerne.

“Arbejdshøjden” er for mig det der gør det ekstra lækkert at have en SUV. Både når barnevognen skal pakke i bilen eller når der skal hjælpes et barn i autostol, er det rart at det sker oppe i højden, så ryggen ikke belastes mere end nødvendigt. At bagagerummet på Seat Arona “kun” er 400 liter, ville fint fungere for os. På dette punkt er familier meget forskellige og med mange forskellige behov. Det vil derfor være vores klare anbefaling at du tager ud og kigger på den bil du har forelsket dig i, og tager det “grej” med som din kommende bil skal kunne indeholde. Så er du helt sikker på at købe den rigtige bil til netop din familie.

Husk: Du er altid velkommen til at besøge os hos Byskov Biler. Vi glæder os til at hjælpe dig.

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG:

Beregn byttepris

Book prøvetur