OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM BILER

Vi har en stor lagerhal, hvor dine vinterhjul meget gerne må blive opbevaret. Så er du sikker på at hjulene er godt og sikkert opbevaret og vores erfarne dæk-folk sørger altid for at dine hjul er i god stand inden vi monterer dem på din bil. Det er GRATIS at have sine hjul opbevaret hos og montering af hjulene på din bil koster kun kr. 395,- for alle 4 hjul. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Er det stadig fabriksgaranti på din bil, kan du få den lavet hos det nærmeste værksted af dette mærke. Er du i tvivl om hvor det nærmeste værksted er, hjælper vi dig gerne. Ring på 97 26 77 77 eller benyt vores chat. Hvis der ikke er fabriksgaranti på din bil, har vi samarbejde med forskellige værksteder på Sjælland. Ring og lav en aftale med os om hvor du kan få din bil lavet. Det er vores klare hensigt at alt garantiarbejde skal laves med så lille gene som muligt for vore kunder.

På alle biler solgt til privat-kunder giver vi 6 måneders garanti, som i udgangspunktet omfatter alt mellem nummerpladerne. Det vil sige at f.eks. bremser  og kobling også er dækket af vores garanti. Du bruger mange penge når du køber en bil og derfor mener vi at hvad andre kalder “sliddele” også skal kunne holde 6 måneder. 

Følgende er selvfølgelig ikke dækket af garantien: (men det giver næsten sig selv.)

– du misligeholder din bil

– du ignorerer en advarsels/motor-lampe

– du selv eller andre forvolder skade på bilen

HUSK derfor altid at informerer os hvis din bil gør noget uventet, så kan vi ofte fange en fejl inden den udvikler sig til noget alvorligt.