BMW i3

Vi er nu kommet med på den grønne bølge og tester her vores første el-bil.

Jeg har selv kørt i bilen i en god måned og har flere gange haft hele familien med i den. (Mor, far og 2 børn) For os har den fungeret overraskende godt. De første par dage bekymrede jeg mig rigtig meget om rækkevidden, men hurtigt røg det ud af fokus, da rækkevidden på ca 120km er mere en rigeligt til os pr. dag. Kun en enkel gang den sidste måneds tid har jeg taget fruens bil, for at kunne køre mere end de 120 km.

Der er seler til 4 personer i bilen og fornuftig plads til alle 4. Bagdørene er hængslet omvendt af en almindelig bil, hvilket gør det super let at hjælpe børnene i autostolene. Kun hvis man holder i en meget smal p-plads er disse døre en ulempe.

Bagagerummet er på kun 260 l. hvilket ikke er ret stort. Batterierne skal jo være et eller andet sted. Der findes helt sikkert elbiler med bedre plads, jeg tvivler dog på at det er muligt at finde en lige så sjov el-bil som denne til samme lave pris. (0-100km/t på kun 7,2 sek. og 170hk 😀 )

 

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG: