BMW 3-Serie Gran Turismo F34

BMW 3-serie Gran Turismo: En super fed familiebil med overraskende god plads.

BMW’s 3-serie har altid være lige lille nok, hvis du spørger mig. Men med deres Gran Turismo -udgave er pladsen i bilen blevet meget bedre. Jeg har sjældent se så meget benplads på bagsædet og et så stort bagagerum i biler som denne. Der er fr vores side stor ros til BMW for denne prioritering. Godt Arbejde!

Det er svært at se, men der er en god indstigningshøjde i denne model. Jeg plejer faktisk at kalde den en “kamufleret pensionist-slæde”, Da høj indstigning sjældent er set i en bil med et så flot design.

Det er ikke kun for pensionisterne det er rart at sidde højt. Jeg holder personligt selv meget af det. Det er også super rart når jeg skal hjælpe mine børn i autostolene, så skal jeg ikke bukke mig så meget ned. Det sætte min ryg pris på.

Bagagerummet i bilen er dejligt stort. Både dybt og bredt. Dog kunne der godt have været en centimeter mere mellem hjulkasserne, da barnevognskassen skal løftes lidt i bagenden for at kunne være det. Det er på ingen måde generende, men det bør nævnes.

Alt i alt synes jeg bilen er en dejlig bil med gode køreegenskaber og som overrasker meget med den gode plads over alt i bilen. Jeg mener derfor du bør give den en chance. 🙂

 

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG:

Beregn byttepris

Book prøvetur