Citroen Grand C4 Picasso II 2013 og frem

En af de billigste og mest populære familiebiler med 7 sæder. Bilen har altid været kendt som en bil designet til gavn og glæde for de store familier og alt i bilen er designet til at gøre køreturen god og bekvem for både børn og voksne.

Når de to bagerste sæder er slået ned er det meget nemt at pakke barnevognen i bilen. Kassen kan komme ind først og stellet kan nemt stå bagved uden hjul skal afmonteres.

Når du klapper det ene af de to bagerste sæder op er der stadig fornuftig plads til bagenevognen. De to midterste sæder i den side barevognen skal være skal køres ca 3 cm frem for at kassen kan være der i længden. Stellet skal nu ind først, et hjul afmonteres og kassen derefter ind på siden. Det er nem og hurtigt at gøre.

Citroen Grand C4 Picasso får derfor vores varmeste anbefalinger som bil til familien med 3+ børn og en barnevogn.

 

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG: