Audi A3 Sportback 2012 – 2016

En lille stationcar, med et for smalt bagagerum

Det kan lade sig gøre at få barnevognen med, men det er altså ikke mere end lige præcis. Bagagerummet er for smalt til at en barnevognskasse med et liggemål på 97 cm. Det vi ikke er godt nok af en bil i denne klasse. Der er f.eks. noget bedre brede i en Kia Rio eller en Opel Astra.

Er du den lykkelige ejer af en Audi A3 SB, behøver du dog ikke udskifte den, på grund af barnevognen. Du skal bare leve med at skulle mase en lille smule på barnevognen for at få den med.

Når alt dette så er sagt, er Audi A3 en ekstremt velkørende bil, som på mange andre punkter overrasker meget positivt. Den må f.eks. trække 1.600 kg. med bremser hvis motoren er en 2.0 TDI med 150 hk. Det gør den til et super fed campingtrækker. (og så kan du jo bare sætte barnevognen ind i campingvognen 😉

Audi A3 er helt sikkert en bil som skal prøves. Den kører som en drøm, ser super flot ud, og kan lige præcis have en barnevogn med. 🙂

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG: