Audi A4 Avant 2012-2015

De fleste vil beskrive Audi A4 Avant som en utrolig flot designet bil og jeg kan kun give dem ret. Bilen er en fryd for øjet, specielt når den er med de elegante xenon/LED-lygter.

5 Stjernet CRASHTEST

Bilen er en framragende familiebil som er på størrelse med en Peugeot 308, VW Golf, Opel Astra, ect. Og som i alle disse biler skal du forvente at pladsen på bagsædet kun rækker til to børn i autostol.

Bagagerummet på 490l. løser fint opgaven: at rumme en barnevogn. Desværre skal to hjul afmonteres for at bagklappen kan lukkes. Den pris ville jeg dog være villig til at betale for den coupé-agtige og meget elegante bagende bilen har.

Så ønsker du dig en super flot og elegant familiebil som er til at købe under kr. 300.000,-, er Audi A4 et rigtig godt forslag til dig. God fornøjelse 🙂

 

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG: