Renault Captur

Det er fantastisk at sidde højt og at sætte sig lige ind i en bil. Både for voksne og for børn.

Din ryg vil elske at skulle hjælpe børn i en autostol i denne bil, da du ikke skal bukke dig lige så meget ned som i en traditionel stationcar. Det er et kæmpe plus ved denne dejlige bil.

 

Det tog os lidt tid at finde en måde hvor på barnevogskassen kunne komme ind i bilen først, så vi undgik at skulle sætte den på jorden. (Barnevognskassen bliver nemt meget beskidt af at stå på jorden) Jeg synes selv resultatet blev ret godt, og efter at have gjort det et par gange fungerer det rigtig godt og kan gøres på under 30 sekunder, trods det at alle hjulene skulle afmonteres.

Jeg er noget i tvivl om jeg ville vælge en Captur som min primære familiebil, da vi stadig havde barnevogn med. Den er nok lige lille nok. Til gengæld ville den passe os perfekt nu hvor det kun er en gang i mellem der skal en klapvogn med. Hvad tænker du?

Som jeg siger i videoen, tror jeg det vil fungere for dig med Renault Captur, hvis det kun er en til to gange om ugen barnevognen skal med. Jeg synes dog ikke du skal udelukke bilen, hvis det er lige sådan en du har drømt om. Du skal bare afsætte 30 sekunder hver gang barnevognen skal ind eller ud af bilen. Kan du finde de 30 sekunder?

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG: