Renault Kadjar

En SUV kan sagtens være familiebil

Renault Kadjar har ikke været på markedet i mange måneder, men alligevel er det lykkes os at få fingrene i en. Kadjar’en ligner på mange punkter en Nissan Qashqai; dog er bagagerummet en lille smule større i Kadjar’en. 

Barnevognen kan nemt være i bagagerummet og du skal kun afmonterer et enkelt hjul for at stellet kan være der. Det er super nemt og vil fungerer for de fleste, selv i en travl hverdag.

Der er mange fordele ved at bruge en høj bil som familiebil. Der vil typisk være et bedre udsyn for både føreren og børnene på bagsædet, hvilket kan gøre en lang køretur sjovere, når man kan se ud af vinduet. Det er også mere behageligt for din ryg at hjælpe dit barn i autostolen når det foregår i en høj bil, så skal du ikke bukke så langt ned.

Stellet eller kassen kan være i kælderen under bunden i bagagerummet. Det skal du ikke bruge til noget i hverdagen, men når bilen skal pakkes til ferie er det genialt.

Renault Kadjar er en super fedt bud på en god familiebil. Prøv den inden du køber en traditionel stationcar, måske er dette lige bilen for dig.

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG: