Renault Clio IV ST

Lille Stationcar – Stor Overraskelse…

Jeg må ærligt tilstå, jeg ikke havde forventet at bagagerummet så nemt kunne rumme vores barnevogn. Bredden i bagagerummet er som skabt til netop denne barnevogn. Stellet skal stå på højkant bagved og de to øverste hjul skal afmonteres. Det er super nemt og og tager ikke mere tid end du nemt kan finde, selv hvis barnevognen dagligt skal med i bilen. (se i videoen hvor kort tid det tager)

Har du 1 minut ekstra når barnevognen skal pakkes ned, kan den nærmest forsvinde helt i bagagerummet. Den lille kælder under bunden i bagagerummet er som skabt til stellen, når alle hjulene er afmonteret. Man skulle tro barnevognen var designet til netop denne bil. Det er en genial måde at vinde en masse ekstra plads på, og derved bliver det pludselig muligt at tage på weekendtur uden at skulle have trailer eller tagboks med. Det er fantastisk når tingene bare lige passer sammen.

Renault Clio IV er en rigtig flot bil, men på ingen måde den største stationcar på markedet. Jeg synes dog den løser det den er skabt til, på en rigtig god måde. En familie med to børn vil sagtens kunne bruge den som sin primære bil. Det kræver kun at du vil bruge en lille smule ekstra tid på at pakke barnevognen helt sammen når I skal have mere bagage med.

Det er lækkert og efterhånden en selvfølge med to ISOFIX-beslag på bagsædet. Ekstra lækkert er det at Clio’en er udstyret med ISOFIX i passagersædet foran, så du kan monterer den bagvendte autostol der. Det er godt tænkt Renault! Bliv ved med det!

TEST MED AUTOSTOLE:

Således ser det ud når der er 2 autostole på bagsædet. Der er ca. 24 cm mellem de to stole.

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG:

Beregn byttepris

Book prøvetur