Skoda Octavia II Combi

“Kvadratisk – Praktisk – God”

Skoda Octavia, er en god bil, og vil med sikkerhed gøre din hverdag nem. Barnevognen kan nærmest kastes ind i bagagerummet som uden problemer rummer de fleste barnevogne på markedet. Som det ses i videoen kan kan barnevognen være i bagagerummet på mange forskellige måder, alt efter om det er hverdag, hvor tingene skal være nemme og gå hurtigt, eller om du skal på weekendtur, hvor der er brug for ekstra plads til bagage.

Bagsædet er dejlig flad og vil i mange tilfælde kunne rumme 3 autostole. Tjek dog lige at det vil fungerer med dine autostole hos en bilforhandler. (Der er isofix til 2 autostole)

Oktavia’en kan det man forventer og pladsen bliver du rigtig glad for. Du får aldrig for meget plads, når der skal børn med i bilen.

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG: