Ford Galaxy

Gigantisk bagagerum

Her er alle mulighedder åbne: Plads til den helt store familie; Plads til dem der ikke kan begrænse sig når der skal pakkes til ferie; Plads til dem der altid kører til fodboldkamp; Plads til dem med hund og børn…. (find selv på flere)

Der er ikke meget andet at sige om Ford Galaxy, end at her er tæt på den ultimative familiebil eller “familie-container” som nogen nok ville kalde en så stor bil. Pladsen er enorm og alle vil befinde sig rigtig godt i bilen. Den kan dog være lidt stor at parkerer i en lille P-plads, men sådan er de jo hvis man skal have god plads.

Da vi havde fundet otte forskellige måder barnevognen kunne være i bilen på, stoppede vi. Alt kan næsten lade sig gøre. Barnevognen kan sågar stå i bilen uden at være adskilt eller pakket ned. Det er en hver børnefamilies drøm, og noget kun en Berlingo kan gøre efter. Nogen vil så mene at du får en lidt pænere bil i en Ford Galaxy end i en Berlingo. Om du mener det samme, lader vi være op til dig.

Det eneste vi ikke kunne få til at lade sig gøre, var at have alle 7 sæder klappet op og så stadig have plads til barnevognen. Det kan desværre ikke lade sig gøre.

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG:

Beregn byttepris

Book prøvetur