Honda Jazz

Honda kan bare et eller andet med deres bagagerum. Jeg kan ikke sige hvorfor, men det er som om Honda altid har udformet bagen på deres biler, så det er super nemt at få barnevognen ind. Det gælder vel at mærke alle deres modeller. Tak til Honda for at have fokus på børnefamilier. Det kan vi li’!

Jeg havde ikke forestillet mig at det ville være så nemt at sætte barnevognen ind i Jazz’en, som ikke er en speciel stor bil. Kassen ind først og så bare af med to hjul, så passer stellet ind. Det er også plads til pusletasken.

Honda Jazz blev kåret som årets bil i Danmark i 2009 og blev rost for sine intelligent designede bagsæder, og gode køreegenskaber. Den vandt bl.a. over VW Golf, Skoda Superb, Ford Fiesta. mm.

Bagsæderne i bilen er meget smart designede og kan klappes ned så de ligger plant med gulvet i bagagerummet. Så har du pludselig en lille varebil, hvis du skal lege flyttemand en weekend.

Så selv om Honda Jazz ikke er en kæmpe familiebil, kan den med sine smarte løsninger nemt være en super god bil til familien med et eller to børn.

 

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG: