Peugeot 208

Kan der være en barnevogn i en Peugeot 208?
Svaret er ja. Der er dog et lille men…. Barnevognskassen skal klappes sammen for at det kan lade sig gøre. Til gengæld kan du så nøjes med en mindre bil, hvilket kan være en stor fordel, hvis du bor i en større by, med små pakeringspladser.

Peugeot 208 kan derfor godt være familiebil, hvis du vil bruge lidt ekstra tid på at klappe barnevognen sammen. Bilen kan osgå bruges som en god bil nr. 2, hvor der er mulighed for at have barnevognen med en gang i mellem.

Vælger du at afmonterer alle fire hjul og klappe kassen sammen er der også plads til f.eks. weekendseng, højstol og pusletaske.

Vi elsker biler og at hjælpe dig. Vi ses hos Byskov Biler i butikken i Herning eller på byskov-biler.dk

TJEK OM VI HAR EN TIL SALG:

Beregn byttepris

Book prøvetur