5 dages "tilfredshed eller pengene tilbage" Garanti

Vi er tilfredse når du er tilfreds. Derfor giver vi dig dine penge tilbage hvis du inden for 5 dage efter afhentning af din nye bil, ikke er tilfreds med den.

BETINGELSER:
§1 Denne garanti gælder 5 dage fra den dag bilen blev overdraget køber, gældende til officiel lukketid den 5. dag. Hvis en anden end den juridiske køber afhenter bilen på vegne af køber, regnes dette som overdragelse til køber. Besked om ønsket brug af denne tilfredshedsgaranti skal sendes til salg@byskov-biler.dk eller ydres ved personligt fremmøde.

§2 Kosmetisk stand

Bilen skal stilles tilbage i samme stand som da den blev overdraget køber. Det vil sige at den skal være lige så ren og pæn som da den blev afhentet. Hvis bilen ikke tilbageleveres i ren og pæn stand, vil en kosmetisk klargøring blive fratrukket i prisen på bilen.

Vi tilbagetager ikke biler som efter købet er blevet røget i.

§3 Mekanisk stand

Bilen skal være i samme mekaniske stand som da den blev overdraget køber. Er der inden tilbageleveringen opståede mekaniske fejl/mangler, som ikke er dækket af vores garanti, vil en udbedrelse af disse blive fratrukket tilbagekøbssummen.

§4 Købssummen vil blive fratrukket prisen på nummerpladerne, da disse ikke kan genbruges. (kr. 1.500,-)

§5 Eftermonteret ekstraudstyr:

Vi giver pengene tilbage for følgende ekstraudstyr monteret på bilen i forbindelse med handlen:

NB! Eftermonteret ekstraudstyr som ikke er nævnt i ovenstående liste tilbagekøbes ikke, men kan for købers regning afmonteres og beholdes af køber, såfremt det ikke forringer bilens stand og/eller værdi.

Har køber selv eftermonteret andet ekstraudstyr, skal dette afmonteres bilen uden mén.

§6 Byttebil.

Såfremt byttebilen ikke er videresolgt, har køber pligt til at tilbagetage denne.

§7 Udbetaling af tilbagekøbssum

Så snart bilen inklusive ekstraudstyr, alle nøgler, service/instruktionsbog og original registreringsattest er i Byskov Bilers varetægt udbetales pengene til kundens konto og/eller finansieringsselskabet.

Beregn byttepris

Book prøvetur